Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ulvoo kuin tuuli...

Vieraskirjaan voi jättää tassunjälkeä ja asioita ylläpitäjälle.

En kiellä mainostusta, mutta mikäli alkaa mainosten tulva, siirrän ne toisaalle.

Kynä käteen... Tai näppäimistö...

Jälki  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Zaaga
Kotisivut: http://alyster.suntuubi.com/

20.06.2017 16:37
Hei linkinvaihtolainen!

Alyster on lopettanut toimintansa, joten linkkimme voi poistaa.

Kiitos linkinvaihdosta!
-Zaaga

Nimi: Sana
Kotisivut: http://koiranvaisto.suntuubi.com/

07.06.2017 19:44
'' Kun Suuri murahdus on repinyt auki kadut, rikkonut talot ja karkottanut ihmiset, on toistaiseksi selviytyneiden koirien pyrittävä pysymään hengissä - ja mietittävä, keneen voi luottaa. ''

Olisitko kiinnostunut linkinvaihdosta :)?

Nimi: Feksu

05.06.2017 23:01
juu, vanhan hahmon voin ottaa ^^

Nimi: Feksu

05.06.2017 02:56
Hei!

meinasin että jospa voisit lisätä mut takas? haluaisin palata tänne kun kesäloma alkoi ja on aikaa c: tosin mun taso on ihan varmasti tippunut huimasti alaspäin kirjoittamisessa, eipä ole sitäkään tullut tehtyä noin 3 kuukauteen :'D jaksaminen ollut ihan nollilla. sen takia meinasin että täällä kirjoittelu voisi tuoda jotain motia ehkä takaisin c: hirveetä aktiivisuutta nyt ei kannata odottaa tosin, mutta kuiteski. jos mut vielä huolittais takas tietenkin.

Vastaus:

Tiedätkin vastaukseni jo, mutta tottakai lisään♥ Tervetuloa takaisin, tätä on odotettu :) Kirjoituslaatusi en usko ikinä tippuvan mitenkään päin alaspäin, mutta vaikka olisikin, niin uskon, että voin muidenkin puolesta sanoa olevamme vain äärimmäisen iloisia paluustasi♥

Haluatko vanhan hahmosi takaisin kuvioihin?

α Laviini α

Nimi: Vanamo
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com

16.05.2017 17:53
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan sivulta Toiminta löytyvät ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen. Otamme vastaan niin nuoria kuin vanhoja pelaajia. Jos itselläsi ei ole aikaa liittyä tai et halua, voit aina silti laittaa vieraskirjaan tai jopa chattiin viestiä.

Vastaus:α Laviini α

Nimi: Wolfgirl
Kotisivut: http://taydenkuunsusi.suntuubi.com

05.05.2017 14:05
Neljä susilaumaa asuvat suuressa metsässä kilpaillen kaikki vs. kaikki- tyylillä. Elämä on onnellista, ainakin suurimman osan ajasta, mutta tokihan joskus tapahtuu jotakin ei-niin-mukavaa, kuten joidenkin lauman jäsenten kuolema... Laumat kokoontuvat yhteen aina Täydenkuun öinä. Siinä tilaisuudessa he kunnioittavat henkiolentoja, jotka asuvat Täydessä kuussa. Mutta eräänä Täydenkuun yönä tapahtuu jotakin. Suuri, pelottava, Kuun valoa hohtava urossusi saapuu silmänräpäyksessä kivikkoisen vuoren laelle, jossa yleensä laumojen Alfat seisovat...

Vastaus:α Laviini α

Nimi: Feksu

12.04.2017 16:17
Heips pitkästä aikaa!

Joo oon täällä välillä käynyt vilkuilemassa mut nyt kun on kevät ja koeruuhka edessä niin en vielä pääse tulee takas. inspiraatiota on ollut kyllä mutta jaksamista itsessään ei erityisemmin. Tämmönen pikku info taas :D täällä vaikuttaa asiat menevän ainakin tosi kivasti. Ainakin näin sivustakatsojan näkökulmasta.
Hyvät keväänjatkot tänne! :)

Vastaus:

No mutta Feksu! Ihana, kun aina piipahdat käymään keskuudessamme :) Odotan aina yhtä innokkaasti sinua takaisin, kuten kaikki muutkin täällä, kuten varmasti tiedät ;> Tsemppiä kokeisiin, tosin myöhässä vastaan, joten toivon, että ne menivät hyvin :D Ja loistavaa kesän odotusta sulle :) ♥

α Laviini α

Nimi: Rawca
Kotisivut: http://supravi.suntuubi.com/

22.03.2017 17:24
Linkkinne on nyt lisätty ^^

Vastaus:

Kiitos!

α Laviini α

Nimi: Rawca
Kotisivut: http://supravi.suntuubi.com/

20.03.2017 21:21
✘ Linkinvaihto?

Vastaus:

Käy!

α Laviini α

Nimi: Akama
Kotisivut: http://sudenyo.suntuubi.com/

07.03.2017 08:21
Heipä hei linkinvaihtaja!

Suden Yö on palannut vähän aikaa kestäneeltä tauoltaan uudistuneena (jälleen...) ja tällä kertaa muutoksiimme on kuulunut mm. juonen muutos ja vieraskirjasta vaihto foorumille. Mutta, asiani miksi tänne olen tullut kurkistelemaan oli ihan vain kuulumisien kysely. Miten sivuillasi menee? Ovatko ne menestyneet hyvin? Olisin kiitollinen jos vastailisitte myös meille päin, kiitos. :)

- Akama

Vastaus:

Heippa!

Mukava kuulla, että uusia tuulia on puhaltanut suden yöhön :) Diramissa menee tavallisesti, hieman hiljaisesi, mutta kuitenkin. Käyn vielä vastavierailulla!

α Laviini α

Yksityinen viesti

16.02.2017 17:54

Yksityinen viesti

15.02.2017 18:38

Nimi: Sarenne

05.02.2017 11:30
Juu saa laitella kuvat suoraan hahmosivulle :D

Vastaus:

Jees asia selvä! Xía on nyt valmis pelattavaksi ;)

α Laviini α

Nimi: Sarenne

04.02.2017 19:17
Xían tiedot lähetetty! c:

Vastaus:

Loistavaa! Lisään heti :3 Ja tervetuloa nyt virallisesti Diramiin ;) Saanko laittaa Xían kuvat linkkien sijaan kuvina Xían hahmosivulle?

α Laviini α

Nimi: Kazehaya
Kotisivut: http://cloverpath.suntuubi.com/

27.01.2017 23:44
"Kuolemaa ei voi välttää, mutta sitä voi huijata."

Tervetuloa jouluaattona perustettuun CP:seen, jonka taika tulee hämmästyttämään monia jatkossakin. Täytämme kaikki syvimmät toiveenne soturikissojen suhteen, jokainen tie on jokaiselle auki.

Vastaus:α Laviini α

©2017 ɗɪяαᴍɪ º ɪӈᴍɪȿƨʋƨɪ ʀσρε - suntuubi.com